Duets Album 1
(HU 3796)

-

vorige pagina

volgende pagina

Cheer up
Mixed feelings
Waltzing Louise
Pavane
Rainy again
Blue seventeen

In deze stukken voor 4 handen zal over het algemeen de docent de secundo partij voor zijn rekening nemen: de primo-partij is veelal unisono.
De muziek van dit album staat op CD 1 en op Youtube:
The Soft Music Bridge on Youtube

-

Cheer up

 

-

Mixed feelings

 

Toen de uitgever mij verzocht om eens in de soft music stijl iets 4-handigs te maken riep ik in eerste instantie "dat kan ik niet". Maar hij hield aan en verwachtte iets van mij. Ik kwam toen op het idee om eens te gaan zoeken tussen de vele cabaretliedjes die ik zo in de loop der jaren bij verschillende gelegenheden had gemaakt. En dit stuk, gemaakt voor het Engelstalige cabaret ter gelegenheid van de Europese vergadering in Zutphen van alle tafels 17 van de Round Table (Mijn echtgenoot was lid van de Zutphense Tafel 17) heette dan ook oorspronkelijk "Is there a life after fourty " en dat sloeg weer op het feit dat het lidmaatschap van deze club automatisch eindigt wanneer je 40 wordt.

-

Waltzing Louise

mp3 352 Kb

Ik vroeg aan mijn zusje Louise toen ik een beetje aan de baskant zat te rommelen: "doe jij daar bovenin eens wat" en zo kwam deze 4-mains tot stand.

-  

-

Pavane


In de primo-partij zit een addertje onder het gras in de maten 17 t/m 20, niet meer unisono en lastig met tellen.

-

Rainy again

 

Rainy again heeft een mooie secundo-partij

-

Blue seventeen

mp3 540 Kb

Dit was het introliedje voor datzelfde hierboven genoemde cabaret. De tekst die we zongen was heel diepzinnig: "seventeen, doep-tie-doep-tie-doedi, seventeen, doep-tie-doep-tie-doedie-hoe-oe-waaaaaaaaa"

-

top  

Geen menu? Klik dan hier.